Retur & Bytte

Retur- og bytterett

Skulle du angre på et varekjøp kan du innen 14 dager etter mottak bytte varen eller få pengene retur. Last ned returblanketten vår nedenfor og send den til oss i utfylt stand sammen med varen.


Bemerk: Sørg for ikke å ha parfyme, sminke, after-shave eller deodorant på, som kan etterlate duft eller merker på tøyet, når du prøver det. Vi vil ikke kunne akseptere returvarer, der det er tydelig bevis på at denne instruksjonen ikke har blitt fulgt.

Varen skal være ubrukt og i original emballasje og med hengemerket intakt. Alle varer blir kontrollert ved mottak. Skobokser må ikke benyttes som forsendelsesemballasje, men skal dog sendes med retur i samme stand som ved mottak. Du betaler selv frakten. Vi tar ikke imot pakker sendt pr. etterkrav. Ansvaret for at returvarer når frem til oss i hel stand påhviler deg. Vi tilbakebetaler beløpet til din konto, eller sender deg en annen størrelse/farge, hvis du foretrekker dette i stedet.

Tilknyttet fil:File iconReturblanket (74 kB)

 

Reklamasjonsrett

Hvis din vare er beskadiget eller på annen måte defekt ber vi deg laste ned reklamasjonsblanketten nedenfor og sende den til oss i utfylt stand sammen med varen.

Merk pakken med ”REKLAMASJON”.

Så vurderer vi varen og ved feil sender vi heretter en ny vare til deg, omkostningsfritt selvfølgelig. Vi refunderer porto svarende til den normale taksten. Vi tar ikke mot pakker sendt pr. etterkrav. Hvis produktet er utsolgt tilbakefører vi i stedet det originale beløpet til din konto.

OBS: Ansvaret for at returvarer når frem til oss påhviler deg.

Tilknyttet fil:File iconReklamasjonsblanket (72 kB)

 

Retur- og klageprodukter må sendes til:

BEPRIME

v/Primetime Denmark A/S

Roholmsvej 4B

2620 Albertslund

Danmark

CVR nr. 20053178

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary to get the website to function, but they also provide information on how you use our site, so we can improve it for you and for others.